Venezia by PVII

Bragder

Knepene i Broktak kalles Bragder; det vil si “noe som er godt utført”. (Interessant nok er dette samme betydning som det mer kjente kinesiske kamputtrykket Kung Fu). Å vise disse på et websted som dette, er ikke verken tilrådelig eller mulig. Slikt må oppleves og prøves. I disse dager setter vi opp et opplegg som gjør nettopp dette mulig for deg; og det for første gang på cirka hundre år i Norge!

En liten Glimademo

Følgende lille filmsnutt ble spilt inn på Hamar for et par år siden. Den viser hvordan en kamp begynner og gir en del pekere til ting å passe på før en går løs på motstanderen for fullt!

NB: Filmen krever at QuickTime er installert på maskinen din!

Lyst til å trene eller vite mer?

Dersom du har lyst til å oppleve Broktak, håper vi du tar kontakt med oss. På den måten vil du få vite om våre norske reiseplaner på et tidlig tidspunkt; før de publiseres på disse sidene og i massemedia.

Er du skolebarn og bosatt i Hamar-traktene vet du kanskje om samarbeidet vi har med Hedmarksmuseet der alle skoler som vil får besøk av oss og får trene broktak som en del av den kulturelle skolesekken.

Ukentlige treninger er allerede i gang i Hamar og er åpne for alle interesserte, så enten du er gutt eller jente, liten eller stor, tung eller lett, så er Broktak perfekt for akkurat deg. Bli med da vel!